Capture every moment as if its your last

Ik ben een fotograaf die zich door de natuur laat inspireren. Fotografie is voor mij een medium waarmee ik componeer met kleur, licht, scherpte en onscherpte. Vaak komen mijn beelden intuïtief tot stand. Deze roepen meestal een gevoel van stilte, eenzaamheid of rust op.
Door diverse opleidingen, workshops en mentoraten heb ik mijn stijl verfijnd en een eigen handtekening ontwikkeld. Ik exposeer regelmatig, solo- of in groepsexposities. Hoofdzakelijk in Nederland, maar soms ook in het buitenland. Mijn fotowerk is bekroond met nationale en internationale prijzen.
Ook maak ik portretten en documentaire fotoreportages, die (meestal) een sociaal karakter hebben. Ik vind het leuk om samen met anderen te werken aan projecten en zet mijn fotografie in voor goede doelen.